Scientific Storytelling – het vervolg – 6 maart 2020 – Utrecht

Speciaal voor de cursisten die eerder bij ons een basisworkshop Scientific Storytelling volgden, bieden we nu een verdiepende vervolgworkshop aan. De workshop ‘het vervolg’ is op vrijdagmiddag 6 maart 2020 in Utrecht. Meld je nu aan!

Tijdens de workshop ga je de technieken uit de basiscursus toepassen op twee vormen van communicatie: schrijven en spreken. Je gaat schrijven aan een eigen tekst (zoals een verhaal in een persbericht, of onderdeel van een jaarverslag) en werken aan de kracht van storytelling bij het geven van een presentatie. Je leert van elkaar en gaat naar huis met mooie verhalen en nieuwe inspiratie!

Over de trainers
David Redeker en Marloes ten Kate vertellen al jaren verhalen over wetenschap. David schrijft en adviseert. Marloes presenteert en maakt video en tv. Daarnaast zijn beiden gelouterd improvisatie-acteur. Ze weten als geen ander hoe je in een mum van tijd een spannend verhaal vertelt.

Praktische informatie
Datum en tijd: vrijdag 6 maart 2020, van 12.00 tot 16.30 uur (inclusief lunch).
Plaats: Se7en, Mariaplaats 7, Utrecht, www.sevenutrecht.nl.
Kosten: €178 exclusief btw.
Voertaal: Nederlands.
Groepsgrootte: 6 tot 12 personen.
Inclusief: vegetarische lunch, thee, koffie en koekjes.
Let op: waarschijnlijk krijg je vooraf een bescheiden huiswerkopdracht.

Aanmeldformulier
Aanmelden verplicht tot betalen. We geven geen geld terug. Je kunt wel een vervanger sturen die net als jij eerder een workshop bij ons heeft gevolgd. Meld je nu aan!

Op-de-hoogte-blijfformulier
Kun je niet op 6 maart 2020 of wil je op de hoogte gehouden worden van andere data of varianten, vul dan het hou-me-op-de-hoogteformulier in.